Kuskus s cícerom, špargľou a syrom halloumi

Potrebujeme:

kuskus

sušené paradajky nakladané v oleji

uvarený cícer (môžeme použiť konzervovaný)

špargľa

syr halloumi

mlynček Provensálske byliny KOTÁNYI

mlynček Morská soľ KOTÁNYI

čili olej

citrónová šťava

rímsky šalát

olivový olej

Postup:

Kuskus osolíme, pridáme trochu olivového oleja, zalejeme rovnakým podielom vriacej vody, premiešame, prikryjeme a necháme odstáť asi 10 minút.

Medzitým si v osolenej vode s trochou citrónovej šťavy uvaríme na menšie kúsky nakrájanú špargľu. Scedíme.

Syr halloumi nakrájame na asi 1 cm kocky, okoreníme Provensálskymi bylinami od KOTÁNYI a opečieme na troške olivového oleja na dobre rozohriatej panvici.

Hotový kuskus zmiešame s natrhaným rímskym šalátom, nakrájanými sušenými paradajkami, uvareným cícerom, špargľou a opečeným syrom halloumi. Dochutíme čili olejom a citrónovou šťavou.

 

Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s